top of page
  • Фото автораЗубівська гімназія

Запрошення в цікаву подорож «Зимандри»


Щоб Дід Мороз під Новий рік всім подаруночки приніс:

Один мішок – зі сміхом, другий мішок – з успіхом.

Щоб сум і всілякі невдачі забрав у свій мішок,

А нам прислав крилатий спів пташок…

Звісно, кожному під Новий рік хочеться подарунків і чогось особливого. Як і всім дітям, так і всім дорослим приємно отримувати подарунки.

Школярі Зубівського НВК не просто чекали подарунків… Вони жили в очікуванні казкового вечора. Запитаєте: чому? А тому, що готувалися до нього не тільки учні 5 – 11 класів, а й учителі, батьки, представники громадськості. У жовтні 2014 року Зубівський НВК отримав Сертифікат ПОІППО імені Остроградського, котрий засвідчив про те, що наш навчальний заклад унесено до Полтавської обласної мережі громадсько-активних шкіл (ГАШ). Співпраця школярів, педагогів, батьків, представників сільської громади – яскравий приклад діяльності такого закладу.

Новорічне дійство «Зимандри» було проведене у формі гри-подорожі «Джуманжді». Але все, як у справжній театральній виставі: ведучі, актори, персонажі з казок, імпрези з КВК, міні-сценки, музичні кліпи…

Розпочали свято ведучі (Никифорова Анастасія та Оленич Антон). Дід Мороз і Снігурка (до речі, несправжні?!) загубили ящик із цікавою грою «Зимандри». А щоб знайти справжні подарунки, треба вміло зіграти в кубики. Сміх у присутніх викликали майже всі вистави та імпрези («Пригоди Петі Пончика у Школяндії»; «У супермаркеті «Пуля»; казка «Русалонька» у сучасній інтерпретації; кліп у стилі «реп» «У селові»; міні-сценка «Василиса Прекрасна, Кощій і Ягуся»).

А які ж у нас таланти! І серед дітей, і серед учителів, і серед батьків! Це – Пась Вітя, Дінець Іра ( 7 клас); Малонога Оксана, Никифорова Настя, Лисюра Ліза, Пасик Карина (6 клас); Савчук Юля, Регеда Аня, Здор Ліля (5 клас); Даценко Віталій, Кузьменко Саша (8 клас); Дінець Андрій (9 клас); 10 клас (усі учні!), а особливо Іващенко Влад, Білоус Людмила.

У талановитих педагогів талановиті й діти. Справжніми акторами діти назвали Давиденко Юлію, Валентину Іващенко, Наталію Семеренко, Наталію Никифорову, Ірину Сизоненко, Любов Десятник, Віктора Кузьменка…

Запам’яталася всім учасникам цьогорічна відзнака переможців районних предметних олімпіад та конкурсів. Директор навчального закладу Олег Малонога відзначив вісьмох – Даценко Інну (за І місце в конкурсі-захисті робіт учасників МАН); Халітова Артема (ІІ місце в районі з хімії); Даценко Катерину (ІІІ місце в районній олімпіаді з математики); Малоногу Оксану, Савчук Юлію, Дінець Ірину (ІІІ місце в конкурсі знавців творчості Т. Г. Шевченка); Никифорову Анастасію (ІІІ місце в конкурсі знавців рідної мови імені Петра Яцика), Пася Віктора ( І місце в районі з фізики).

Та найбільшим здивуванням та найкращим сюрпризом виявився… Винесений на столі шикарний торт! Ним ласували учасники та гості Новорічної вистави. А допомогли матеріально, виявили доброчинність наші незмінні спонсори: Курбанов К. М., Порощай С. В., Профатило І. М., Татарчук А. П., Даценко С. В., Даценко В. О., Коваленко В. О.

Від імені адміністрації навчального закладу, батьківської ради, ради ГАШ, від педагогічного колективу висловлюємо щиру подяку всім небайдужим людям.

У наш нелегкий час життя, все-таки, віримо в будучину твою, Україно!

Хай мир і злагода нас єднають,

Сонце осяває всім дорогу!

Хай новорічні побажання

Летять до кожного порогу!

DSC05534.JPG
DSC06481.JPG
DSC06464.JPG
DSC06447.JPG
DSC05543.JPG
DSC05518.JPG
DSC05519.JPG


32 перегляди
bottom of page